Åndedrætstræner uddannelse Level 2- Hold 3

På denne uddannelse vil du over 4 kursus dage få adgang til et bevægelsessystem, der åbner kroppen op de tre steder, hvor åndedrættet kan ende med at bo, hvis man lider af stress, frygt og angst. Frygt er den følelse der styrer mennesker mest.

Uddannelsen er praktisk orienteret og teorien bringes ind på måtten.

Øvelserne består af 5 små serier, som du kan udføre i 2-3 positioner for at åbne kroppen op. Der er både statiske og dynamiske øvelser, der foregår siddende på knæ og liggende på en måtte.

Formålet med øvelserne er at gøre mere plads til dig inde i kroppen. Du lærer at åbne forsiden og skabe meget større plads i din ribbens curvator. Øvelserne åbner ligeledes brystkassen op.

I takt med, at der åbnes op for kroppen og åndedrættet, vil du opleve, at du mestrer at ligge på knæ. Hvis ikke knæ er en mulighed kan du lave øvelserne siddende.

Du kommer til at arbejde med en åndedrætsteknik, der får diafragma til at slappe af. Hvilket gør at du får adgang til et meget simpelt diafragma forløsnings program.

Opvarmningsøvelserne er dem du har lært på Level 1. Derfor vil du have kendskab til noget af materialet. Dog vil du lære og se hvordan du arbejder videre med øvelserne. Sidst men ikke mindst lærer du at aflede, når kroppen går i proces.

Teorien vil være meget enkel på de praktiske dage. En hel dag vil vi have gæsteunderviser Helle Dueholm der fortæller om tilknytningsteorien, den tredelte hjerne i kobling til vejrtrækning samt det at heale de udfordringer livet har bragt dig.

Helle er en helt unik underviser på hendes felt og har arbejdet med tilknytningsteorien i praksis på katastroferamte områder i verden.

Undervisningen foregår på 
Den spirituelle skole
Biblioteksvej 55A
 1. sal2620 Hvidovre
kl 9-16

5/9-19/9-17/10-28/11

Uddannelsen koster 10 000 kr. at deltage i.
 Du kan enten betale på en gang eller over 4 gange.
 Du får udleveret skriftligt materiale med øvelser og tekst relateret til at gå i dybden med stress, angst og frygt.

Samt en bog, der handler om tilknytningsteorien. Jeg vil lade det hele stå åbent om der tilgår mere til uddannelsen fordi jeg aldrig ved, hvilke nye ting, der tilgår mig. Det kan være i form af hjælperedskaber eller andet jeg formår at lære.

Du tilmelder dig ved at sende mig en mail på [email protected]

De bedste hilsner
Lotte Maggie Mogensen
30117612