Åndedrætstræner uddannelse Level 2- Hold 2

Dette forløb kræver at du har deltaget på Level 1, da det kræver du har grundlæggende kendskab til “det lille bitte barn” øvelserne.

Videre uddannelses kursus for åndedræts trænere, terapeuter, coaches og mennesker, der ønsker at udvikle sig, eller  har brug for at lære at håndtere nogle af deres følelser ift. diverse problemstillinger.

Kursets tema er frygt og vrede. Det forventes at du arbejder med øvelserne imellem kursus dagene. Ellers vil du ikke kunne følge med.

Du skal have et grundlæggende kendskab til åndedrættet og forstå hvordan det autonome nervesystem fungerer, vagus nerven, hvordan det ideelle åndedræt udføres samt hvordan åndedrættet påvirker stress og omvendt. Udover det skal du have grundlæggende forståelse for vejrtræknings musklen diafragma samt balancen mellem ilt og kuldioxid og hvordan den påvirker kroppen.

Uddannelsen foregår i København Bernhard Bangs Allé 21 2000 Frederiksberg søndage fra kl 08:30-15:30

15.09-13.10-10.11-08.12-05.01-26.01

En af dagene vil der være gæsteunderviser der holder oplæg omkring frygt og vrede.

Uddannelsen er indeholdende øvelser relateret på at håndtere frygt samt vrede og evnen til at sætte grænser. 2 gange er afsat til arbejde med frygt og 3 gange til at arbejde med vrede og grænsesætning. Samt en gang til teori omkring disse to emner.

Uddannelsen er meget praksis orienteret da det er med henblik på at kunne hjælpe andre igennem åndedrætstræningen med at håndtere disse følelser. Der vil løbende under øvelser være koblet teori på, der skaber forståelse mellem den menneskelige organisme og øvelserne.

Uddannelsen koster 15 000 kr og du vil få udleveret en bog der hedder
“Den indre uro” af Inge Holm samt en relaxator og en pakke med Sleep-Tape som du skal bruge på uddannelses dagene.
Der vil være adgang til skriftlige opvarmnings øvelser til disse to emner. Samt skriftlig øvelses kartotek til frygt øvelser samt video bibliotek til vrede- og grænsesætnings øvelser. Du har adgang til dette bibliotek et år fra kursus start.

Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke tilbagebetales. Du kan overdrage pladsen til anden deltager inden opstart.

Såfremt du ønsker at betale uddannelsen i rater koster det følgende
Tilmelding 2500,- kr herefter 5 rater a 2500 kr – Gebyr tilægges 150,- kr pr. faktura. Skriv hvis du ønsker denne betalings ordning.

[email protected]

Jeg glæder mig til at se dig.
Vel mødt og træk vejret bevidst og mærk livet, hvad enten det er arbejds eller privat livet.

Kærlig hilsen
Lise-Lotte Larsen