Calligrahyyoga workshop

Træk vejret og bevæg dig som en fisk i vandet!

Calligraphy yoga er en fusion mellem fire holistiske praksisser fra Indien og Kina.
Tai Chi principperne i Caligraphyyoga giver en jævn og nem bevægelse. Kinesiske Qi gong er principperne for den interne energi. Med fokus på Dantian som energetisk center. Dette center sidder 2 cm under navlen. Den indiske yoga giver en fysiologisk struktur og form til bevægelserne. Teknikkerne for kinesisk Calligraphy bringer et tredimensionelt flow og en forbindelse til bevægelserne, der både er intuitive og yndefulde. Yndefuldhed er det højest opnåelige i et menneskes udvikling.

Hvordan virker denne træning for dig?
Når du bevæger dig langsomt og samtidig arbejder bevidst med åndedrættet tilfører du kroppen ilt og dine røde blodlegemer adskiller sig fra hinanden fremfor at klumpe sammen. Dette bevirker at hver celle kan bære mere ilt gennem hele kroppen. Dette har en energisk effekt og for mange vil de opleve at med denne form for praksis vil deres celler opnå en foryngende effekt.

Kroppens væv bliver efterhånden blødt, muskler, sener og ledbånd begynder at frigive spændinger og har den virkning på kroppen at leddene åbnes fuldstændigt og du kan fjerne blokeringer via Qi strømmen i din krop. Mange oplever at rygsøjlen blødgøres efter meget kort trænings periode. Denne form for praksis er meget stress forløsende. Sindet vokser hen imod mere fredfyldthed og der udvikles en tilstand af varme og lykkefølelse. Stress og negativitet forsvinder. Din energi bliver større for hvert minut du har praksis og efterhånden vil du opleve at dette kan aktiveres, når blot du har været i gang få minutter. Kroppen genkender dette øjeblik du tildeler den opmærksomhed med åndedrættet og blide bevægelser.

Øvelserne foregår stående. Alle der kan stå og trække vejret kan deltage. Der er indlagt små pauser.

Vi arbejder på simple øvelser og henimod en serie, så man kan danne sig en praksis  af 15 min varighed.

Du skal medbringe måtte, mad og drikke samt vandflaske. Evt. et tæppe. Der er adgang til køleskab og mulighed for at spise på stedet.

Jeg glæder mig til at se dig
Kærlig hilsen
Lotte Maggie Mogensen

1/3 kl 9-16
Bernhard Bangs Allé 21 2000 Fr. Berg

Calligraphyyoga – træk vejret og bevæg dig som en fisk i vandet