Optimer din mentale tilstand som formidler - brug din vejrtrækning.

Lever du af at formidle – måske er du konsulent eller underviser?
Lever du af dine præstationer – måske er du foredragsholder eller direktør?
Lever du af at være nærværende med dine kunder – måske er du sælger?

Kan du svare ja til et af ovenstående spørgsmål, så er dette kursus noget for dig.
Mange foredragsholder, formidlere, undervisere, konsulenter, sælgere eller direktører arbejder ofte i komprimerede og tempofyldte arbejdsdage.

Er det dig?

Det har en pris. Prisen er ofte at være udmattet efter endt præstation, eller have svært ved at falde ned og sove, når du kommer hjem. Din hjerne arbejder på overload. Kroppen er træt og øm.

En af årsagerne til, at du oplever ovenstående, er at når du står og formidler taler du næsten hele tiden og små hyperventilerer samtidig. Det har nogle konsekvenser for dit nervesystem, din evne til at være i fokus og skarp og for din krop og vejrtrækning. Sikkert ikke noget du tænker over. Det ville være klogt at gøre, for der er meget at hente her.

På denne kursusdag lærer jeg dig, hvordan du nemmere kommer igennem dine komprimerede arbejdsdage, holder dit fokus og evnen til at være på. Stresse ned og optimere din mentale klarhed.

Gennem bevidste vejrtrækningsredskaber og konkrete, programmer, kan du lære, hvordan du regulerer og optimerer dig selv, så du er klar til næste dag.

På kursusdagen er der fokus på, hvad du gør, før, under og efter din præstation, formidling eller dit salgsmøde. Jeg lærer dig yderligere hvordan du anvender redskaberne uden at finde yderligere tid i din ellers travle hverdag. Vi har konkret fokus på søvn, mental skarphed og en afslappet og energifyldt krop.

Vi mødes kl 8:15-15:15
Bernhard Bangs Allé 21 2000 Frederiksberg.
Du skal kun medbringe dig selv og have behageligt tøj på.
Du får udleveret konkrete fysiske vejrtræknings redskaber, mappe med teori og programmer. Jeg serverer et sundt mellemmåltid samt en lækker frokost og drikkevarer.

Kursus dagen koster 2995,- kr. Hvoraf vejrtræknings redskaber udgør 500,- kr. Alle priser er incl. Moms.

Tilmeldingen er bindende og penge kan ikke refunderes. Såfremt du bliver forhindret, kan du give pladsen til en anden.

Optimer din mentale tilstand som formidler – brug din vejrtrækning!