Kursus

Bevidst vejrtrækning tilbyder forskellige kurser, der er i stand til at hjælpe dig med at regulere og balancere kroppens ressourcer fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Power træning – varighed 7 timer
Er for dig der lever af at formidle, holde foredrag, undervise, er konsulent eller hver dag skal levere en større indsats. Gennem simpel teori lærer du, hvordan vejrtrækning hænger sammen rent fysiologisk. Hvordan du med enkel vejrtrækning kan optimere dine ressourser.
Kurset indholder simple programmer og vejrtræknings redskaber.

Søvn og vejrtrækning – varighed 4 timer.
Er et kursus for dig, der oplever at have en uregelmæssig søvn, vågne op med tør mund om morgenen, opleve at være træt og i det hele taget føler dig uoplagt.
Dårlig søvn hænger ofte sammen med snorken, dårlig vejrtrækning om dagen mv.
Kurset indeholder gennemgang af simpel teori omkring søvn og vejrtrækning, vejrtræknings redskaber og programmer.

Fra stress til trivsel – træk vejret bevidst – varighed 7 timer.
Noget af det første der forstyrres, når du bliver stresset er din vejrtrækning.
Din vejrtrækning spiller en rolle ift. et optimalt fungerende nervesystem, ordentlig motorik, evnen til at slappe af, restitution samt fokus og effektivitet.
Gennem basis teori og praktiske vejrtræknings øvelser, vil du over denne kursus dag være i stand til at regulere din stress tilstand. På dette kursus medfølger der vejrtrækningsredskaber og et program du kan træne hjemme. Kurset er for dig der ønsker at forebygge din dagligdag og dig der er stress ramt.