Lær at træne dit grundåndedræt og skabe mental styrke og udholdenhed.

Mini-online uddannelse i Bevidst Vejrtrækning over 8 uger.

Der er endnu ikke nye datoer for næste forløb

E-bogen downloades umiddelbart efter køb.

Åndedrættet er dit livsgrundlag og mest undervurderede værktøj i dagligdagen. Det første du gør, når du kommer til verden, er at ånde ind og det sidste du gør, når du skal herfra er at ånde ud. Det der skaber besværligheder, er det midt imellem.

Opbygning af et godt grund-åndedræt kan blive det bedste støtte værktøj i din dagligdag.

Har du lyst til at udvide din lære om dette magiske værktøj samt lære at balancere ilt og kuldioxid. Skabe det vigtige signalstof nitrogenoxid, samt få en indsigt i hvordan nervesystemet påvirker vejrtrækningen og hvordan det mestres?

Hvordan er det opbygget?

Over 8 uger gennemgår du 5 moduler, hvor du langsomt indføres i vejrtrækningens basis.

Forløbet er bygget op således, at du lærer at bygge dit grundåndedræt op og vokser på alle tre planer, fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Der er 5 moduler indeholdende teori, øvelsesvejledning og 5 forskellige træningsprogrammer.

Uddannelsen kan gennemføres på 2 måder.

1. Selvstudie

Når betalingen er gennemført skal du downloade E-bogen som en Pdf fil. Læse hvert modul og gennemføre programmerne i praksis, hvor du langsomt bemærker din progression og forstår teorien ind i praksis.
Pris 699,- kr.

2. Selvstudie m/ support.

Når betalingen er gennemført skal du downloade E-bogen som en Pdf fil. Du er tilmeldt  8 ugers support  i en lukket Facebook gruppe. Med et ugentlig opslag om de emner, du gennemgår i modulerne, samt øvelsesvejledning. Udover det stiller jeg hjælpe spørgsmål til modulerne og din træning. Du har mulighed for at dele dine oplevelser af de programmer du træner. Jeg kommenterer og forklarer dig, hvad der sker teoretisk og praktisk. Udover er der Q & A. Alt i alt ”holder” jeg dig i hånden fra start til slut. Max 15 deltagere.

Pris 1499,- kr
.

Alle øvelser kan laves liggende, stående eller siddende og trænes overalt. Det er dig der bestemmer. Træningen kan gennemføres på 45 min x 3 ugentligt. Der kan trænes mere.

Målgruppen for denne uddannelse:

Terapeuter, Coaches, Fysiske trænere, Sports atleter, Stressede, Angste, Massører, Kropsterapeuter, Hr. & Fru Danmark, Astmatikere mv.

Uddannelsen er ikke egnet for gravide, folk der spiser store mængder medicin, lider af voldsomme hjerteproblemer mv, der anbefaler jeg at få tilladelse af lægen inden deltagelse.

Kærlig hilsen
Lotte Maggie Mogensen